Gaande
Toon menu
za 14 okt '17

Gaande

Jarreau Vandal + FS Green + Luc + Appiah + Paquito Moniz + Gimbrère

Voorverkoop start: do 3 aug '17 14:00u

Na meerdere succesvolle edities in 2016 en 2017, is Gaande op 14 oktober back in 013. Back to back om precies te zijn! Gaande zet een aantal van haar favoriete DJs samen achter de draaitafel voor een nóg hetere mix tussen hiphop, R&B en (een vleugje) house. 

Jarreau Vandal is momenteel misschien wel 's Lands hottest. De Amsterdamse DJ zette eerder tijdens de Gaande XMAS special 'de Juup' al op zijn kop en zat daarna niet stil: nieuwe 'Vandalized' edits, shows op o.a Sonar Barcelona, Pitch Festival met Full Crate en een eigen avond in Londen. That shit cray! Jarreau zal b2b draaien met een oude bekende van Gaande, namelijk FS Green, die al jaren tot de DJ-top van Nederland behoort en met zijn alias Midas Hutch momenteel ook furore maakt in het buitenland.

Luc (aka Yung Luc, aka Lino Luc) is een van de nieuwe sterren in de game. Met residenties bij populaire clubavonden als BBQ in Bitterzoet en Bassline in Paradiso, weet de jonge Luc als geen ander hoe je de club in beweging krijgt. Hij teamed-up met Appiah, die net als Luc zijn basis vindt bij het Amsterdamse Bassline en daarnaast onderdeel uitmaakt van het SMIB collectief.

Tot slot, gooien ze hun eigen Paquito Moniz (die dit jaar debuteerde op Appelsap Festival) in de blender met Tilburg biggest talent, Gimbrère

_MG_0248
Was jij er bij?
+ Ben de eerste en