Papa Roach
Toon menu
vr 29 sep '17

Papa Roach

+ The Charm The Fury

Voorverkoop start: vr 19 mei '17 08:00u

Frank Carter & The Rattlesnakes moeten noodgedwongen de tour cancellen. Lees het statement hier

Papa Roach komt eindelijk weer naar 013. Tussen 2004 en 2013 stond de band praktisch elk jaar in onze zaal. Daarna werd het even stil, maar nu, 4 jaar later, zakken ze weer af naar Tilburg. En daar zijn we maar wat blij mee. Niet alleen omdat deze Amerikanen de sympathiekste gasten zijn, maar ook omdat Papa Roach garant staat voor een spetterend rock feestje

Dit jaar is het nieuwe album ‘Crooked Teeth’ verschenen, waar Papa Roach laat horen in topvorm te zijn. Dat belooft wat voor vanavond. Fans weten dat deze Amerikanen ook niet te flauw zijn om wat oude classics erin te gooien, Jacoby is zijn tomeloze energie nog niet kwijt en de rest van de band is na zoveel jaren touren nog steeds een geoliede machine. 

We hebben een ijzersterke vervangende support kunnen vinden. The Charm The Fury brengen hun eeh... (ja, wat is het tegenwoordig) mix van post-hardcore, metalcore en alternative rock naar 013. Hoe je het ook noemt, gruwelijke liveband met de ruigste Nederlandse frontvrouw in de gelederen.  Fuck yeah!
____

Let op: Er wordt aan de deur gefouilleerd en worden alle tassen gecontroleerd. Dit kan leiden tot een langere wachtrij. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. De zaal open-tijd is 19:00 uur. Let op: de aanvang is 20:30 i.p.v. het eerder gecommuniceerde 20:00. Om de doorstroom zo snel mogelijk te laten verlopen, vragen we om jullie medewerking met de volgende zaken:

  • Er worden geen grote tassen toegestaan in de zaal. Probeer voor zover mogelijk om tassen (vooral grote tassen) thuis te laten of deze in een kluisje bij de ingang te stoppen.
  • Kom je met de auto of met de trein? Probeer dan tassen of jassen zoveel mogelijk in je auto achter te laten of op de kluisjes op het station.
  • Ten slotte vragen we jullie vriendelijk voor begrip en jullie medewerking rondom deze uitzonderlijke situatie.


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en