Divine Council
Toon menu
vr 1 sep '17

013 op locatie: Hall of Fame

Divine Council

+ Dess Finesse

Voorverkoop start: ma 5 jun '17 11:00u
Dit concert vindt plaats in Hall of Fame

Sinds het droppen van hun debuut EP ‘Council World’ gaat het keihard met Divine Council. De crew bestaande uit Silk Money, Cyrax Bathbwoy, Lord Linco and Chicago-based rapper/producer ICYTWAT beleefde sinds augustus hoogtepunt na hoogtepunt. Hun single ‘P. Sherman’ kwam binnen op nummer 1 hit in de Billboard Spotify Viral 50 chart, ze werkte samen met Andre 3000 en gingen ze heel Amerika door als support van Young Thug en 21 Savage. Geen klein begin van je carrière.

Na een paar succesvolle showcases op SXSW en een nieuwe mixtape ‘DB$B’ op zak  zijn ze klaar voor hun eerste headline tour door Europa. Vanavond zullen ze Hall of Fame helemaal op zijn kop zetten met hun harde en rauwe beats.

Na Yung Nnelg en Ray Fuego is het nu tijd voor Almeerse SMIB- rapper Dess Finesse. Waar de man eerder nog te horen op de EP BAKUHATSU van SMIB, dropte hij begin 2017 zijn eigen EP genaamd Negrowiet. Hij brengt daarnaast ook nog eens zijn nieuwe video Gedropt uit in samenwerking met Ray Fuego. 


____
Goedkoop naar dit event reizen? Dan raden we je aan gebruik te maken van het NS evenementenretour. Een dagkaart geldig voor twee personen op vrijdag, zaterdag of zondag vanaf 11 uur. Voor alle details klik je op onderstaande banner.


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en