Ayreon - try out show (Uitverkocht)
Toon menu
vr 1 sep '17

Ayreon - try out show (Uitverkocht)

In september komt prog-grootheid Ayreon naar 013 voor een exclusieve show: AYREON UNIVERSE. Het meesterbrein achter Ayreon, Arjen Lucassen, heeft hiervoor de beste nummers uit de Ayreon-en Star One-catalogus geselecteerd. Het is voor het eerst dat Ayreon live op de podiumplanken staat. Om goed voor te bereiden op deze drie uitverkochte shows, vind er vanavond een try-out show plaats in de Jupiler Zaal. Hier worden dus maar 650 tickets voor verkocht!

Met de volledige Ayreon Universe band: Ed Warby (drum), Johan van Stratum (bas), Marcel Coenen (gitaar), Ferry Duijsens (gitaar), Joost van den Broek (toetsen), Ben Mathot (viool), Jeroen Goossens (fluit) en Maaike Peterse (cello). Vaste Ayreon zangers Irene Jansen, Marcela Bovio, Robert Soeterbroek, Jay van Feggelen en Lisette van den Berg worden ondersteund door gast zangers Stan Verbraak, John Jaycee Cuijpers, Jan Willem Ketelaars en Paul Glandorf. Wil jij de complete set als eerste horen? Dan mag je dit niet missen!

Maximum van 2 tickets per persoon.
____
Goedkoop naar dit event reizen? Dan raden we je aan gebruik te maken van het NS evenementenretour. Een dagkaart geldig voor twee personen op vrijdag, zaterdag of zondag vanaf 11 uur. Voor alle details klik je op onderstaande banner.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en