013 logo
Five Finger Death Punch (gratis show)
Five Finger Death Punch (gratis show)
Uitverkocht

Five Finger Death Punch (gratis show)

  • Present Danger

Na lang overleg tussen ons, MOJO en de band is eindelijk de kogel door de kerk. Five Finger Death Punch komt terug naar 013 voor een goed-maak-show, die gratis toegankelijk is! Zoals inmiddels al ruimschoots in de media is gemeld, is zanger Ivan Moody daar niet meer bij. Hij is terug naar Amerika gevlogen om daar naar een afkickkliniek te gaan. Wij wensen Ivan heel veel sterkte toe in deze zware periode.

We willen de band bedanken voor deze bijzondere geste. En we willen ook vooral jullie allemaal bedanken voor jullie geduld en begrip. We hebben ons best gedaan om iedereen zoveel mogelijk te woord te staan. Wij wensen alle bezoekers alvast heel veel plezier toe! (“Five Finger!”) “DEATH PUNCH!”Het Nederlandse Present Danger is begonnen als Metallica tribute, maar gaat vanavond eigen werk spelen. Maar natuurlijk zit daar nog steeds een heerlijk Metallica randje aan.

Deze show is gratis toegankelijk, maar ticketkopers van de show van 12 juni hebben voorrang. Deze bezoekers moeten hun mail in de gaten houden. Overgebleven kaarten gaan vanaf zondag 18 juni om 12:00 uur in de vrije verkoop. Deze kaarten zijn ook gratis. Er is dan een maximum van 1 ticket per persoon.  Klik hier voor alle informatie rondom de ticketing van deze show.

Uitverkocht
  • Entree
  • Datum ma 19 jun '17
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.