Extreme
Toon menu
zo 3 dec '17

Extreme

+ Tricklebolt

Voorverkoop start: vr 4 aug '17 09:00u

De boeking en ticketing van dit concert lopen via een externe partij. Daarom gelden bij deze show hogere service- en transactiekosten.

Funky classic rock als ‘Get The Funk Out’ of akoestische ballads zoals ‘More Than Words’, als je Extreme één ding kan noemen dan is het wel extreme veelzijdig (sorry!). Tien jaar geleden stonden ze voor het laatst in 013 dus het is hoog tijd dat de band weer een ‘Decadence Dance’ komt wagen. Dit kun je makkelijk overlaten aan frontman Gary Cherone en gitaarheld Nuno Bettencourt, die met hun onuitputtelijke energie het podium nog net zo overtuigend domineren als toen in 1990 hun grote doorbraak ‘Pornograffiti’ uitkwam. Het 25-jarig bestaan van dit hitalbum vierden zij vorig jaar al met een live DVD en nu is het vol spanning wachten op de gloednieuwe plaat die nog op de planning staat voor later dit jaar. Sing-alongs en luide gitaarsolo’s, dit optreden wordt gegarandeerd zo veel more than words kunnen zeggen (sorry!). 

De Overijsselse band Tricklebolt opent. De band maakt groovende bluesy hardrock. Misschien niet bijster origineel, maar wel erg lekker!

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en