Wolves In The Throne Room
Toon menu
wo 29 nov '17

Wolves In The Throne Room

+ Aluk Todolo

Voorverkoop start: ma 4 sep '17 11:00u

Wolves in the Throne Room vond in 2006 het genre black metal opnieuw uit met hun muziek die een ode is aan regenstormen, de geur van brandend hout en de ontembare energie die heerst binnen de Noord-Amerikaanse bossen. Met een mix van doom, dark ambient en folk wist de band het al snel tot één van de meest gewilde bands in het extreme genre te schoppen. Zo betraden deze wolven al meerdere malen het podium van Roadburn festival waar ze keer op keer een onuitwisbare indruk achterlieten.

Dit jaar ziet de nieuwe langspeler van de band, 'Thrice Woven' het licht. Met gastvocalen van onder meer Anna von Hausswolff en Steve Von Till (Neurosis) hebben blackmetal fans wat om naar uit te kijken. De eerste twee singles zijn in ieder geval veelbelovend en wij kunnen dan ook niet wachten om vanavond onze Jupiler Stage weer om te toveren tot een ware throne room. 

Een geweldige support. Het Franse Aluk Todolo maakt een compleet eigenzinnig mix tussen blackmetal, krautrock en psych in. Het laatste album 'Voix' (één nummer) bracht ze in april nog naar Roadburn. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en