The Prodigy (Uitverkocht)
Toon menu
ma 11 dec '17

The Prodigy (Uitverkocht)

+ Dope D.O.D

Update: 11 december 
Ondanks de weersomstandigheden zal het concert van The Prodigy vanavond in 013 gewoon doorgang vinden. Hou er in ieder geval rekening mee dat je meer tijd nodig hebt voor je reis en bereid je goed voor voordat je van huis gaat.  

Denk eraan om rekening te houden met langere reistijden, extra overstappen en drukte in de trein. Check de NS reisplanner voor het meest actuele reisschema van en naar Tilburg. 

Update: 11 december (14:45)
Lees hier de nieuwste update(s) 

----

Let op: Op verzoek van het management van de artiest wordt er aan de deur gefouilleerd en worden geen grote tassen toegestaan in de zaal. Dit kan leiden tot een langere wachtrij. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Om de doorstroom zo snel mogelijk te laten verlopen, vragen we om jullie medewerking met de volgende zaken:

  • Het is niet toegestaan om grotere tassen mee naar binnen te nemen, Handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Grote tassen kunnen voor €5,- worden opgeborgen bij onze tassengarderobe bij de ingang van de Jupiler Stage. Probeer voor zover mogelijk om tassen (vooral grote tassen) thuis te laten.                    
  • Kom je met de auto of met de trein? Probeer dan tassen of jassen zoveel mogelijk in je auto achter te laten of in de kluisjes op het station.
  • Ten slotte vragen we jullie vriendelijk voor begrip en jullie medewerking rondom deze uitzonderlijke situatie

----

'Smack My Bitch Up', 'Out of Space', 'No Good (Start The Dance)', ‘Take Me To The Hospital’ en 'Firestarter': zo maar een greep uit de indrukkende discografie van The Prodigy. Met een mix van techno, acid, breakbeat en punk slaat de groep al bijna 25 jaar een stevige brug tussen rock en dance. Het laatste studioalbum ‘The Day Is My Enemy’ uit 2015, kwam op twee binnen in de Nederlandse hitlijsten en barstte opnieuw van de energie. Een liveshow van The Prodigy staat dan ook garant voor een flinke portie adrenaline.

Een van de laatste keren dat The Prodigy in Nederland optrad, was in een bomvolle Ziggo Dome. Op maandag 11 december krijgen fans de kans Liam Howlett, Keith Flint en Maxim in de intieme Main van 013 te zien en komen opnieuw alle hits voorbij. Daarnaast maakte The Prodigy recent bekend nog voor het einde van dit jaar met nieuw materiaal te komen. Dat belooft al veel goeds voor de show op 11 december. Start the Dance!

Het voorprogramma wordt verzorgd door Dope D.O.D.  De mannen uit Groningen staan bekend om hun rauwe mix van hardcore hip hop met klassieke invloeden en elektrische geluiden. Na een USA tour met Korn, brachten ze dit jaar een succesvol album uit met de Amerikaanse hiphopgroep ONYX. Op 11 december brengt Dope D.O.D hun stevige beats mee naar onze Main.

Nog voordat Dope D.O.D, de zaal opwarmt voor The Prodigy, schroeven de BANGANAGANGBANGERS de temperatuur in de Main tussen 18:30 uur en 20:00 uur al wat voor je op. Wat je kan verwachten? Heel veel energie! Of zoals 3voor12 al over de jongens schreef: ‘Even gas terugnemen zit er niet in, hard gaan zal je’. Enjoy!

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en