Limp Bizkit
Toon menu
di 5 jun '18

Limp Bizkit

Voorverkoop start: di 30 jan '18 10:00u

LET OP: Op verzoek van het management van de artiest wordt er aan de deur gefouilleerd en worden geen grote tassen toegestaan in de zaal. Dit kan leiden tot een lange(re) wachtrij. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Om de doorstroom zo snel mogelijk te laten verlopen, vragen we om jullie medewerking met de volgende zaken:

  • Het is niet toegestaan om grotere tassen mee naar binnen te nemen. Handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Grote tassen kunnen voor €5,- worden opgeborgen bij onze speciale tassengarderobe in 'De Plint' (om de hoek bij parkeergarage 013 Tivoli, Veemarktstraat 34). Probeer voor zover mogelijk om grote tassen thuis te laten.     
  • Kom je met de auto of met de trein? Probeer dan tassen of jassen zoveel mogelijk in je auto achter te laten of in de kluisjes op het station.
  • We hebben een inloop van 19:00 tot 21:00. Houd rekening met de rij en kom op tijd naar 013. DJ SueSide (Wu-Tang Clan) zorgt voor de muzikale omlijsting in de tussentijd. 
  • Ten slotte vragen we jullie vriendelijk voor begrip en jullie medewerking rondom deze uitzonderlijke situatie.

Met meer dan 50 miljoen verkochte albums mag je Limp Bizkit gerust een hele Grote Band noemen. Iedereen die de jaren negentig muzikaal een beetje heeft meegemaakt kan dan ook minimaal ‘Nookie’, ‘Break Stuff’ of ‘Rollin’ meebrullen. Er lijkt in die tijd geen ontkomen aan die effectieve mix van Fred Durst z’n agressieve raps, het ingenieuze gitaarwerk van Wes Borland en de beats van DJ Lethal. Het levert naast de genoemde krakers nog meer pakkende hits en prima albums op, maar na de eeuwwisseling lijkt de vaart er een beetje uit. In 2009 keert de groep terug en ook anno nu blijkt Limp Bizkit nog steeds lekker lomp en opzwepend. Vooral ook op de planken, zoals blijkt tijdens bijvoorbeeld in een uitverkocht 013 in 2016 waar de vlam ouderwets in de pan sloeg. Deze show was binnen 32 uur uitverkocht dus don't say we didn't warn you! 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en