G-Eazy
Toon menu
do 24 mei '18

G-Eazy

+ Yung Pinch

Voorverkoop start: vr 9 feb '18 10:00u
PRAKTISCHE INFO

LET OP: Op verzoek van het management van de artiest wordt er aan de deur gefouilleerd en worden geen grote tassen toegestaan in de zaal. Dit kan leiden tot een langere wachtrij. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Om de doorstroom zo snel mogelijk te laten verlopen, vragen we om jullie medewerking met de volgende zaken:

  • Het is niet toegestaan om grotere tassen mee naar binnen te nemen, Handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Grote tassen kunnen voor €5,- worden opgeborgen bij onze speciale tassengarderobe in 'De Plint' (om de hoek bij parkeergarage 013 Tivoli, Veemarktstraat 34). Probeer voor zover mogelijk om grote tassen thuis te laten.     

  • Kom je met de auto of met de trein? Probeer dan tassen of jassen zoveel mogelijk in je auto achter te laten of in de kluisjes op het station.
  • Ten slotte vragen we jullie vriendelijk voor begrip en jullie medewerking rondom deze uitzonderlijke situatie

G-EAZY
De "James Dean of Rap" komt naar 013! Een bijnaam die G-Eazy verdiende met zijn voorliefde voor zwarte leren jackets, strak naar achter gekamde pompadour en voorliefde voor samples uit de jaren '50. 


De afgelopen jaren heeft het succes van de Amerikaanse rapper alle denkbare verwachtingen overtroffen. Na de release van zijn tweede album 'When It's Dark Out' verandert alles wat G-Eazy aanraakt in goud en stapelen de hits zich op. Zijn duet met zangeres Bebe Rexha, 'Me Myself & I' leverde al meer dan een miljard (!) streams op, en de top lijkt nog niet bereikt voor de rapper die ooit voor €5,- zijn mixtapes aan de man bracht op het schoolplein. 

In 2017 kwam zijn meest recente werk 'The Beautiful & Damned' uit. Op het album werkt G-Eazy samen met grote namen als Halsey (zijn vriendin), Charlie Puth, Kehlani en Bay Area rap-veteraan E-40. De romantische videoclip van zijn duet 'Him & I' met Halsey schoot de charts in, en ook banger 'No Limit' is niet te stoppen. Zeker niet nadat de remix met rap-grootheden A$AP Rocky, Cardi B, French Montana en Juicy J verscheen. Dat dit een avond wordt die je niet snel gaat vergeten is zeker!

Back-up is van Yung Pinch. De 20-jarige rapper uit Californië brengt je met zijn lange haren en  'wavey' sound in precies de juiste vibe. Check zijn album 714Ever als bewijs. 


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en