Wolfmother
Toon menu
wo 25 jul '18

Wolfmother

+ Paceshifters

De iconische Australische rockband Wolfmother keert terug naar 013. Dat frontman Andrew Stockdale een grootheid in de rockwereld is moge duidelijk zijn. Zijn band verkocht sinds de oprichting 18 jaar geleden plaat na plaat en won onder andere een grammy voor de 'Best Hard Rock Performance'. Daarnaast tourde Wolfmother met legendarische acts als Aerosmith en AC/DC.

Meer recent liet Wolfmother met singles als 'Victorious', 'City Lights' en 'Freedom is Mine' horen nog altijd tot grootse daden in staat te zijn. En ook op het in 2016 uitgebrachte album 'Victorious' excelleert Stockdale.  Iedereen die bij één van de voorgaande legendarische shows van Wolfmother in Tilburg was, weet hoe goed een rockshow van die proporties in een volle 013-zaal gedijt. Alle reden dus om uit te kijken naar de show!

De support deze avond komt van Paceshifters. De felle post-grunge van dit drietal kenmerkt zich door scheurende gitaren, crashing drums en een eindeloze energie.

Let op: in verband met de Tilburgse Kermis zal er maar beperkte parkeerruimte in Tilburg centrum zijn. Wij raden bezoekers van buiten Tilburg aan met het openbaar vervoer te komen. Mocht je alsnog met de auto komen, houdt er dan rekening mee dat grote gedeeltes van het centrum afgesloten zijn. Klik hier voor alle informatie omtrent de bereikbaarheid in Tilburg tijdens de grootste kermis in de Benelux.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en