Tory Lanez
Toon menu
do 27 sep '18

Memories Don't Die tour - Presented by Puna

Tory Lanez

+ Yoko Gold + DJ Veece

UPDATE: Bussen richting Utrecht en richting Rotterdam.

Vanwege de vertraging van de show van Tory Lanez bieden we na afloop bussen aan richting Utrecht en richting Rotterdam. Als je hier gebruik van wilt maken, dien je je * voor 21.30 uur * aan te melden bij de Merchandise balie (gebied entree / kluisjes).

Let op: Het is belangrijk dat je dit zo snel mogelijk doet, na 21.30 uur kun je je niet meer aanmelden voor deze service.


BELANGRIJK:
Tory Lanez treedt later op dan gepland.


Zojuist hebben we bericht ontvangen van het management dat de artiest door paspoort-problemen een flinke vertraging in zijn reis naar Tilburg heeft. Ondanks deze vertraging zal het concert van Tory Lanez vanavond in 013 doorgang vinden. Zijn optreden zal niet om 21.10u, maar omstreeks 23.00u plaatsvinden. De exacte aanvangstijd kunnen we helaas op dit moment niet melden. 

Wij vinden het heel erg vervelend, maar de artiest komt hiermee wel zijn verplichtingen na. Dit betekent dat daarom restitutie van toegangsbewijzen helaas niet mogelijk is.

Ons advies is om met de auto te komen, aangezien Tilburg niet aangesloten is op het NS nachtnet.

De laatste treinen vanuit Tilburg Station: 
* Utrecht / Amsterdam, 00:08 uur
* Rotterdam / Den Haag, 00:08 uur
* Breda, 00:28 uur 
* Eindhoven, 00:38 uur
* Den Bosch, 00:43 uur


Voor actuele treintijden, check NS Reisplanner of 9292OV

Wij houden je op de hoogte van ontwikkelingen. 

013 Poppodium 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De ster van Tory Lanez is sinds 2015 rijzende en lijkt maar niet te stoppen. Het hiphop talent uit Toronto, Canada wist sinds zijn doorbraak al featurings te realiseren met artiesten als Future, 50 Cent, Sean Paul en Wiz Khalifa. Tory Lanez voelt zich als een vis in het water binnen een rijk assortiment aan stijlen. Of het nu beukende 808's of gepolijste R&B beats zijn: Lanez maakt er een hit van! Dit bewees hij al met zijn dubbel platinum singles 'Say It' en 'LUV'. Live brengt de rapper zijn tracks naar een hoger level met een vurige performance. Afgelopen jaar wist Tory Lanez al indruk te maken op Encore festival en in Paradiso. Vandaag doet hij 013 aan met materiaal van zijn nieuwe album 'Memories Don't Die'.  Voor deze show zijn er ook een beperkt aantal VIP Tickets beschikbaar!  De support deze avond komt van Yoko Gold en DJ VeeCee  Deze show wordt mede mogelijk gemaakt door Puna

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en