De Grote Muziekreis
Toon menu
za 26 mei '18

De Grote Muziekreis

Op zaterdag 26 mei organiseert RotaryClub Tilburg Leijdal voor de tweede keer ‘De Grote Muziekreis’. Deze dag staat helemaal in het teken van kennismaking tussen jongeren en verschillende muziekstijlen en –vormen. Vijf locaties in de stad Tilburg zijn het podium voor lezingen, masterclasses en workshops die bijgewoond kunnen worden. Om deze dag mogelijk te maken wordt er samengewerkt met de opleidingen Fontys Hogeschool voor de Kunsten en Fontys Academy for Creative Industries.

In 013 worden jongeren uitgenodigd om mee te kijken bij een hiphopprogramma van talenten van de Rockacademie: Joël Domingos en Massi. Joël Domingos is een multi getalenteerde artiest die zich naast zingen, rappen en het produceren van muziek ook inzet als regisseur van video’s.

Massi, bekend van optredens bij ‘WOO HAH! festival’, trad op als support met Zwart Licht op de release party van Boef en de Gelogeerde Aap, won in 2016 de publieksprijs van ‘de Grote Prijs van Nederland’ en behoorde tot de geselecteerde hiphop acts voor ‘Popronde 2017’.

Tussen de acts worden de beste hiphop platen gedraaid door La Quibanito in samenwerking met R-Newt. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en