Why Don't We
Toon menu
di 16 okt '18

Why Don't We

+ Eben Franckewitz

De boyband Why Don’t We is in 2 jaar tijd uitgegroeid tot een hitmachine. Het uit Los Angeles afkomstige vijftal scoort hit na hit en is enorm populair in de Verenigde Staten. Met miljoenen streams op Spotify, bijna 2,5 miljoen volgers op instagram en 140 miljoen views op Youtube lijkt het succes van de boys alleen maar groter te worden. Hun nieuwste single ‘Hooked’ is enorm catchy en krijg je niet meer uit je hoofd. Vanavond komt het vijftal 013 op zijn kop zetten tijdens de Europese tour! 

De support deze avond komt van het jonge talent Eben Franckewitz (EBEN), na zijn deelname aan American Idol in 2012 dropte hij dit jaar zijn album gevuld met catchy pop en hiphop tracks. 

Voor het zelfstandig bezoeken (zonder begeleiding van een meerderjarige) van dit concert hanteren wij een adviesleeftijd van 14 jaar. Bezoekers onder de 14 jaar mogen wel naar binnen, maar dienen vergezeld te worden van een 18+ begeleider om het concert te bezoeken. 

Momenteel is er nog niks bekend over VIP tickets voor deze show. Als deze beschikbaar komen dan zijn ze verkrijgbaar via de website van Why Don't We

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en