Sven Hammond
Toon menu
vr 23 nov '18

Sven Hammond

Sven Hammond komt terug! Na vier albums vol met authentieke rock, soul en blues is de band terug met de rauwe vijfde rockplaat ‘Rapture’. Ook deze plaat wordt gekenmerkt door de swagger, groove, ongekende intensiteit en natuurlijk prettig zoemende Hammond-orgel.

Deze heren weten niet alleen hoe ze verdomd pakkende songs moeten schrijven; op het podium excelleren ze met de live uitvoering van hun muzikale trip die je van Chicago via New York en New Orleans in één ruk naar Tilburg voert. Na een intense tour door Duitsland, Spanje, Italië en Slovenië duikt de band weer de Nederlandse clubs in en daarmee slaan ze onze Jupiler Stage niet over.

Na een samenwerking van zeven jaar heeft zanger Ivan Peroti besloten om de band Sven Hammond te verlaten. Gelukkig heeft de band een zeer waardige opvolger gevonden: Jared Grant. Jared is een eindeloos getalenteerde spring in ‘t veld met een heerlijke soulvolle stem. Er wordt inmiddels al hard gewerkt aan nieuw materiaal. Tijdens de Rapture reprise clubtour wordt er ook al nieuw materiaal gespeeld. 


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en