Chase & Status (DJ set & rage)
Toon menu
za 8 dec '18

Chase & Status (DJ set & rage)

+ Camo & Krooked + Maduk + Dimension + Signal + French II + Daxta MC

Bigger & better! Subquake ontving het laatste jaar grote namen als Netsky en Noisia en het wordt alsmaar beter. Op zaterdag 8 december komt namelijk opnieuw een act van formaat naar 013: Chase & Status.

Het producersduo uit Londen pakte sinds haar start in 2003, miljoenen views met tientallen hits. Hun toegankelijke, genre overstijgende Bass Music beweegt zich sindsdien moeiteloos mee met de tijd en weet mensen over de hele wereld in beweging te krijgen. Niet voor niets zag je Chase & Status als headliner op zo’n beetje alle grote festivals de tent (of festivalweide) stukspelen. Op zaterdag 8 december pakken ze het wat intiemer aan en zijn ze ready om onze Main te testen.

Naast Chase & Status is nog een ander iconisch bass-duo eveneens van de partij: Camo & Krooked feat Daxta MC. Het producersduo staat al jaren bekend om hun ongeëvenaarde produce- en mixskills. Met een muzikale blend van dubstep, drum and bass, electro-house en alles daartussenin sloopten ze dit jaar nog stages over de hele wereld.Van Australie tot thuisbasis Oostenrijk. De avond wordt compleet gemaakt door drum and bass helden als Maduk, Dimension, Signal en local heroe French II.


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en