Joost
Toon menu
do 31 jan '19

Joost

+ Rarri Jackson + Mick Spek + Gimbrère

Joost (ook bekend als EenhoornJoost) komt na zijn uitverkochte show in maart, terug voor een volgende ronde. De pas 20-jarige muzikant en YouTuber uit Friesland heeft op zijn jonge leeftijd al een flinke carrière gemaakt. Zijn bizarre video's op YouTube behalen miljoenen views en ook als rapper viel de kleurrijke Joost al snel op. Hij heeft zich al laten horen met een EP en twee mixtapes. Naast zijn nieuwe boek Albino, komt hij eind 2018, met dan toch echt zijn eerste échte album. Dit album gaat hij vieren met een clubtour.

Afgelopen jaar bewees hij al eerder in onze Jupiler Stage en op Lowlands dat hij binnen no-time het publiek weet om te toveren naar een grote georganiseerde chaos, dit wordt feest! 

De support komt vanavond van Rarri Jackson die je al kent van de Anbu Gang en Mick Spek die eerder werkte als producer maar nu solo indruk weet te maken! Voor de show zullen er tracks gespind worden door Gimbrère

Let oponder de 12 jaar dienen bezoekers een begeleider van 18+ bij zich te hebben. Je kan gevraagd worden om je ID te laten zien.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en