Bazart
Toon menu
vr 29 mrt '19

Bazart

+ Meis

Het gaat hard met onze Belgische vrienden van Bazart. Sinds de release van hun debuutalbum 'Echo', dat op nummer één binnen kwam in de hitlijsten, is de band in een stroomversnelling beland. Ze speelden onder andere op rock Werchter, Pinkpop, Lowlands en Pukkelpop. Daarnaast verkochten ze begin vorig jaar onze Jupiler Stage uit en gaven ze een sterke show op onze Main later dat jaar. 

Nu, ongeveer een jaar later, is Bazart terug met een nieuw album genaamd '2'. De band laat met deze plaat horen het recept van hun sound te hebben geperfectioneerd. De combinatie van dromerige indiepop en hun poëtische teksten is er een waarbij het kippenvel meerdere malen over je armen loopt. Daarnaast bevat deze plaat ook een prachtige samenwerking met onze eigen Eefje de Visser genaamd 'Onder Ons'. En nee, dat heeft niks te maken met waar de mannen vandaan komen. . . Onze sympathieke zuiderburen bewijzen met deze plaat in ieder geval dat het succes van 'Echo' geen toeval was. 

De support deze avond komt van Meis. De driekoppige band met Aysha als frontvrouw maakt melancholische popmuziek. In de zomer van 2018 won de band de Amsterdamse popsong competitie 'Mooie Noten'.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en