A Giant Dog + The Molochs + OBN III's
Toon menu
vr 24 mei '19

Locatie: Hall of Fame

A Giant Dog + The Molochs + OBN III's

Dit concert vindt plaats in Hall of Fame

Liefhebbers van garagerock zijn vanavond bij Hall of Fame aan het goede adres! Het is duidelijk dat A Giant Dog van bands als Joan Jett, The New York Dolls en Iggy Pop houdt. Onder leiding van de super energieke zangeres Sabrina Ellis maakt de band een mix van glamrock, punk natuurlijk en rock 'n roll. Ze deden al eerder ons kleine kikkerlandje aan als support van Spoon en Jack White, en staan vanavond in Hall of Fame. 

Ze worden bijgestaan door het gitaarduo The Molochs. Voor het debuutalbum ‘Forgetter Blues’ lieten de heren zich muzikaal beïnvloeden door acts als The Modern Lovers, The Byrds, Television, Jonathan Richman en Violent Femmes. In 2017 verscheen ‘America’s Velvet Glory’ op Innovative Leisure (het label van oa Allah-Lah’s en Hanni El Khatib). Op dit album doopt de band het sixties geluid in de psychedelica, wat zorgt voor een frisse sound met een twist. 

De avond wordt geopend door Austin Texas' very own OBN III's. Verwacht een set vol Stooges achtige songs, besmeerd met een vettige laag jaren '70 musclerock. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en