013 logo
Diggy Dex + Roxeanne Hazes
Diggy Dex + Roxeanne Hazes

Diggy Dex + Roxeanne Hazes

 Als onderdeel van de drie concerten in Natuurtheater Oisterwijk komen Diggy Dex en Roxeanne Hazes op vanavond voor een bijzondere double bill naar het Natuurtheater Oisterwijk.

Het gaat bijzonder goed met Diggy Dex. Drie clubtournees, een festivaltour en een uitgebreide theatertournee, met een uitverkocht Koninklijk Theater Carré als hoogtepunt brachten hem en zijn band naar honderden podia en duizenden mensen. Er waren platina hits met JW Roy (Treur Niet (Ode Aan Het Leven)) en Ali B (Ik Huil Alleen Bij Jou), jubelende recensies en uitnodigingen om liedjes te schrijven voor uiteenlopende artiesten als Guus Meeuwis, André Hazes, 3JS en Kinderen voor Kinderen.

Die successen legden de basis voor zijn laatste album Karavaan én een nieuwe uitverkochte clubtour. Zijn concert in maart in 013 was binnen een mum van tijd uitverkocht maar niet getreurd vanavond keert de Diggy Dex terug naar regio Tilburg en wel in het prachtige Natuurtheater Oisterwijk. 

De avond wordt geopend door Roxeanne Hazes. Na een het succes van haar debuutalbum 'In Mijn Bloed' verschijnt er dit voorjaar nieuwe muziek van de Nederlandse zangeres. Roxeanne brak door met haar Edison-bekroonde debuutalbum ‘In Mijn Bloed’. Sinds de release is het hard gegaan voor de zangeres. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde ze met haar band door het hele land. Met nieuwe muziek onder de arm zal zij vanavond uitpakken met een grootse show in het fabelachtige Natuurtheater Oisterwijk. 

Let op: dit concert zal plaatsvinden in het Natuurtheater Oisterwijk. Klik hier voor de routebeschrijving. 
Tickets aan de deur kunnen bij deze show enkel met PIN betaald worden. 

  • Entree
    • € 26,40
    Incl. servicekosten
  • Datum do 08 aug '19
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.