013 logo
FHK Graduation Show
FHK Graduation Show

FHK Graduation Show

Vanavond gaan 3 studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten afstuderen middels de FHK Graduation Show. Afstuderen gebeurt natuurlijk maar één keer dus daarom besloten Laura Lijbers, Sander Compeer en Lisanne van der Heijden om het groots aan te pakken bij ons in 013.

Als eerste is het de beurt aan zangeres Laura Lijbers om het podium te betreden. Na vier jaar zang te hebben gestudeerd is het tijd om haar eindexamen te presenteren! Keuzes maken is voor haar altijd een uitdaging, dus besloot ze daar nu maar gebruik van te maken. Ze gaat jullie als zangeres namelijk een veelzijdigheid aan stijlen laten horen. Van blues tot alternative rock, van vocal jazz tot Zuid-Afrikaans en van alles daar tussenin. Dit doet ze samen met allerlei getalenteerde en lieve muzikanten. Het belooft een bijzondere avond te worden, tot dan!

Hierna zal Sander Compeer met zijn elektrische gitaar afstuderen in onze Jupiler Stage. In deze show neemt hij het publiek mee naar de muziek van mijn grootste inspiratiebronnen: de muzikanten en bands die er voor hebben gezorgd dat hij zelf gitaar is gaan spelen, maar hem in de loop der jaren ook zijn blijven beïnvloeden en inspireren. De nadruk zal hierbij liggen op rock en blues uit de 60’s en 70’s.

Ten slotte gaat Lisanne van der Heijden de FHK Graduation Show vakkundig afsluiten. Tijdens haar eindexamen ligt de focus op de totaal beleving. Ze laat diversiteit horen als muzikante en de show wordt ondersteund met video. Nieuw eigen geschreven werk brengt ze samen met haar band ten gehore en op al bovengenoemde facetten word ze beoordeeld. Wil je het meemaken dan zien wij jullie graag op 2 juli!

  • Entree
  • Datum di 02 jul '19
  • Zaal Next
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.