Zanger Kafke
Toon menu
za 21 dec '19

Zanger Kafke

Locatie:
Main Stage
Datum:
za 21 dec '19
Zaal open:
20:00u
Aanvang:
20:00u
Eindigt om:
02:00u
Genre:
overig
Entree:
€ 25

De genoemde prijs is incl. 2,95 servicekosten.

Een uit de hand gelopen grap of een fenomeen? Het begon in ieder geval als een grap van zijn maat en huidig manager Jordy De Wit. Nadat de Drunense Kevin Verhoeven (hierna: Kafke) na een paar pintjes de microfoon pakte om wat mee te zingen tijdens de motorcross in Elshout maakte Jordy hier een foto van. Vervolgens werd hiervan een visitekaartje van Zanger Kafke van gemaakt. Buiten Kafke’s weet om werden deze in kroegen en sportclubs verspreid. De aanvragen stroomden binnen en zonder oeuvre betrad Kevin gewoon elk podium. 

 In 2017 volgde de eerste hit: ‘Onze Dag’. Het nummer werd meer dan een miljoen keer gestreamed en er werden meerdere hardstyle remixen van de plaat gemaakt. ‘Ieder Weekend (Sorry Ma)’, ‘Kerstmis Tot Carnaval’ en megahit ‘Springen’ (meer dan 3 miljoen streams!) volgden. En dat allemaal zonder grote zangkwaliteiten. Kafke zelf zit er niet mee: “Hoe meer jullie drinken, hoe beter ik ga klinken!”. Na Paaspop, Intents, Wish en Zwarte Cross komt hij vandaag zijn grootste show ooit doen, bij ons in de Main Stage. De hele tent gaat springen.

Er zijn alleen online kaarten te koop. We kunnen geen tickets verkopen aan de Boxoffice, dus helaas ook geen meedoenregelingtickets.