013 logo
PLUG IN: in gesprek met Ernst Jansz
PLUG IN: in gesprek met Ernst Jansz

PLUG IN: in gesprek met Ernst Jansz

Vorig jaar introduceerden FaceCulture’s Behind The Music en 013 een nieuw concept: PLUG IN. Tijdens deze avonden in 013 worden bekende muzikanten live geïnterviewd. Over hun leven, hun werk, hun ambities, hun inspiraties en meer. Door middel van videofragmenten krijgen bezoekers een uniek kijkje in het leven van de artiest. Na het interview krijgt de geïnterviewde natuurlijk ook de mogelijkheid zich op een unieke manier te presenteren aan het aanwezige publiek. Dit kan door middel van akoestische nummers, het brengen van een gedicht, een verhaal, een videofragment of wat dan ook. Na edities met onder andere Torre Florim, Kovacs en Typhoon is op 19 september Ernst Jansz te gast.

Al sinds de jaren zestig actief in de Nederlandse muziekindustrie en als boegbeeld van CCC Inc en Doe Maar, is Ernst Jansz een voorbeeld geweest voor velen. Ook als solo artiest en schrijver verdiende Ernst Jansz in de jaren die volgden zijn strepen. Het belooft dan ook een mooie avond vol prachtige verhalen te worden: over zijn unieke manier van leven en musiceren met CCC Inc, de successen en de gekte rondom Doe Maar, zijn Indische roots en zijn solo carrière. Ernst Jansz zal de avond afsluiten met een korte intieme akoestische sessie.

Hijzelf kijkt ook al uit naar de avond: "Ik verwacht een mooie reis door de tijd waarin bekende en onbekende periodes uit mijn leven worden belicht. Zo zal er, naast de hoogtepunten, ook aandacht zijn voor zaken die doorgaans minder aan bod komen. Daarnaast ben ik ook erg benieuwd naar de vragen van bezoekers.”

Voor deze show zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er hoeft geen apart ticket gekocht te worden voor zitplaatsen.

  • Entree
    • € 17,90
    Incl. servicekosten
  • Datum do 19 sep '19
  • Zaal Next
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.