Pip Blom
Toon menu
vr 20 sep '19

Locatie: Hall of Fame

Pip Blom

+ Personal Team

Locatie:
Hall of Fame
Datum:
vr 20 sep '19
Zaal open:
20:00u
Aanvang:
20:30u
Genre:
pop-rock, indie
Entree:
€ 14,90

De genoemde prijs is incl. 2,90 servicekosten.

Dit concert vindt plaats in Hall of Fame

Met slechts een paar nummers op haar naam wist de 20-jarige Pip Blom uit Amsterdam zich in 2016 in de kijker te spelen bij zowel binnen- als buitenlandse pers. Haar nummer 'Hours' werd gedraaid door BBC Radio 1 en werd ze door het Britse muziekblad NME ‘The Dutch Courtney Barnett’ genoemd. Daarna kwam elke single van haar meteen op de A-list van BBC 6 te staan. Mooi begin van je carrière, toch? Maar Pip liet het hier niet bij en maakte veel meters met haar eigen live-band. De band speelt in zowel Nederland als Europa als support van o.a. Franz Ferdinand, Interpol en The Breeders en speelde op festivals als Best Kept Secret en The Great Escape 

Met haar langverwachte debuutalbum ‘Boat’ onder de arm en optredens op o.a. Glastonbury (!!!) Lollapalooza Berlin en Reading/Leeds Festival is de band onderweg om de nieuwe indie darling van Nederland te worden. Don’t Make it Difficult en kom vanavond gewoon naar Hall of Fame!

De support bij deze show komt van het Amsterdamse Personal Trainer, de alternatieve pop/rock band rondom Willem Smit met een altijd veranderde live line-up.