013 logo
Popronde 2019
Popronde 2019

Popronde 2019

Popronde is het grootste gratis (!) rondreizende festival van Nederland. Elk jaar zie je op het festival showcases van opkomend jong talent uit de Nederlandse muziekscene. Al ruim 25 jaar vormt Popronde een belangrijke spil in de opkomst en de carrière van veel succesvolle Nederlandse acts.

Op 11 oktober strijkt de Popronde neer in Tilburg. In samenwerking met 013 zullen drie artiesten uit de line-up optreden in de bijzondere locatie van de Pauluskerk. De historische kerk in het midden van het centrum wordt gekenmerkt door de bijzondere akoestiek en is deze avond de locatie voor optredens van Bastian Benjamin, Lotte Pen en Robin Kester. 

Bastian Benjamin is een producer/toetsenist die zijn liefde voor Triphop combineert met ambient soundscapes en filmische composities. Terwijl Bastian met elektronische sounds speelt wordt hij bijgestaan door twee vocalisten.

Lotte Pen maakt elektronische neo-klassieke muziek, met haar saxofoon speelde ze wereldwijd al mee met orkesten van New York tot Tokio.

Robin Kester brengt je hypnotiserend melodieën en gitaarlijnen, de Volkskrant betitelde Robin al tot één van de muzikale beloftes van 2019. Eerder speelde Robin al op festivals als Here Comes The Summer en Motel Mozaïque. 

Deze avond is gratis toegankelijk. Voor het overige programma van Popronde kun je kijken op de website van Popronde.

  • Entree
  • Datum vr 11 okt '19
  • Locatie De Pauluskerk
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.