013 logo
Pulse invites: Ferry Corsten
Pulse invites: Ferry Corsten

Pulse invites: Ferry Corsten

Geen flatline, maar een bassline. En natuurlijk die meesterlijke melodieën die zo kenmerkend zijn voor het genre. Ruim 25 jaar na de eerste klanken van wat men later Trance noemde, is de stroming nog altijd springlevend. De 013 clubnacht ‘Pulse’ zet Trance centraal in een energieke setting waar je hart sneller van gaat kloppen. Voor de liefhebber van vroeger én de dance-dieren van nu.

Na namen als Johan Gielen, Rank1, Marco V & Andy Moor is het op 14 december tijd voor de absolute kers op de taart: Ferry Corsten. Als een van de pioniers in het Trance-veld, weet Ferry al 20 jaar muzikale grenzen te verleggen en is hij kind aan huis bij grote festivals als Tomorrowland en Electric Daisy Carnival. Bovendien laat deze dance-legend met zijn wekelijkse radio show, Corsten’s Countdown, zien als geen ander nieuw talent te spotten én de kans te geven. Wellicht wat meer ‘Housy’ en ‘progressive’ dan back in the days, maar nog altijd met een dikke Trance-saus. Die ontwikkeling betaalde zich afgelopen jaar uit toen Ferry voor de 20e (!) keer in de DJ Mag Top 100 belandde. Geen enkele Nederlandse DJ deed hem dit na.

Op zaterdag 14 december komt Ferry Corsten naar onze Jupiler Stage (cap. 700) voor een intieme Trance-nacht vol lasers en visuals waar je absoluut bij moet zijn. Wees er snel bij!

  • Entree
  • Datum za 14 dec '19
  • Zaal Next
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
  • Einde
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.