013 logo
SCARLXRD
SCARLXRD
Afgelast

SCARLXRD

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september. Concerten en festivals die in die periode in 013 gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. We vragen jullie om je geduld, we doen ons best om ook voor dit event een nieuwe datum te vinden. 

Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum: je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Wordt het evenement definitief afgelast of ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan kan je een voucher ter waarde van de aankoop, inclusief (service)kosten, aanvragen die later ingewisseld kan worden voor een show in 013. Deze voucher blijft 24 maanden geldig. Je kan ook je ticketgeld doneren aan 013 of restitutie aanvragen. Zodra er meer bekend is over deze show, ontvang je een update van ons per mail.

Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen bij 013 om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van prachtige concerten kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. Zodra we meer informatie hebben over deze show, komen we bij je terug. Tot die tijd: stay safe!

SCARLXRD laat de grenzen tussen genres vervagen met zijn mix van metal en hiphop. Door zijn jeugd die gevuld was met nü-metal belande de rapper al snel in de rockband ‘Myth City’, na enkele jaren besloot hij zich te richten op een carrière als solo artiest. Zijn voorliefde voor metal vulde hij aan met trap-beats en keiharde bars, vaak gespit van achter gezicht verhullende maskers, SCARLXRD was geboren! 7 mixtapes verder is zijn populariteit alleen maar gegroeid. Met zijn intense liveshows laat hij het publiek in kreukels achter en tijdens zijn legendarische show op WOO HAH! 2018 liet hij de crowd letterlijk naar stof happen, tijd om hem te verwelkomen voor een solo show in 013! 

Afgelast
  • Entree
    • € 20,90
    Incl. servicekosten
  • Datum di 24 mrt '20
  • Zaal Next
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.