013 logo
Cry & Wally A$M
Cry & Wally A$M
Afgelast

Cry & Wally A$M

Deze show is afgelast. Er komt geen vervangende datum. Kopers van tickets ontvangen per mail meer informatie.

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september.

Omdat deze show is afgelast wordt je ticket omgezet in een voucher, zodat je later alsnog kunt genieten van een toffe show in 013. De voucher vertegenwoordigt de volledige waarde van je aankoopbedrag (incl. servicekosten) en is tot 24 maanden na uitgifte geldig. Heb je het bedrag van je voucher niet volledig besteed en is de termijn van de voucher verstreken? Dan wordt het restbedrag naar je overgemaakt. Dit gaat automatisch en hier hoef je niets voor te doen. Het is ook mogelijk om je ticket(s) te doneren. De donatie wordt besteed aan talentontwikkeling en de programmering van aanstormend talent in 013. We zijn ontzettend dankbaar als je hiervoor kiest. Wil je geen gebruik maken van de voucher en geen donatie doen? Dan kun je restitutie aanvragen. Kaartkopers ontvangen een mail met daarin meer informatie en de verschillende mogelijkheden. 

We proberen bij 013 deze zware tijd zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van prachtige concerten kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. Wil je ons helpen overeind te blijven: zet je ticket dan om in een voucher of donatie. Alvast bedankt. Stay safe en we hopen je binnenkort weer in 013 Poppodium te kunnen verwelkomen!

Afgelast
  • Entree
    • € 11,70
    Incl. servicekosten
  • Datum za 25 apr '20
  • Locatie Hall of Fame
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.