013 logo
Cultuurteelt
Cultuurteelt
Afgelast

Cultuurteelt

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september. Concerten en festivals die in die periode in 013 gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. We vragen jullie om je geduld, we doen ons best om ook voor dit event een nieuwe datum te vinden. 

Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum: je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Wordt het evenement definitief afgelast of ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan kan je een voucher ter waarde van de aankoop, inclusief (service)kosten, aanvragen die later ingewisseld kan worden voor een show in 013. Deze voucher blijft 24 maanden geldig. Je kan ook je ticketgeld doneren aan 013 of restitutie aanvragen. Zodra er meer bekend is over deze show, ontvang je een update van ons per mail.

Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen bij 013 om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van prachtige concerten kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. Zodra we meer informatie hebben over deze show, komen we bij je terug. Tot die tijd: stay safe!

CultuurTeelt is een wedstrijd op het gebied van podium- en beeldende kunst. Leerlingen en docenten van De Nieuwste School zijn uitgedaagd hun creatieve talenten te ontdekken, te benutten en in een act van ongeveer 5 minuten te vertonen. Maanden zijn ze bezig geweest om alleen, in duo's of in groepen een optreden vol muziek, film, fashion, dans, theater of alles door elkaar voor te bereiden rondom het thema “The 80's". Dit jaar zijn ze in het voortraject gecoacht in 013 door studenten van de Rockacademie, waardoor ze zich vakinhoudelijk hebben ontwikkeld op het gebied van muziekeducatie. Dat belooft wat!

Al deze acts samen vormen een wervelende en afwisselende show waarin veel te horen, te zien en te beleven is. Bovendien is buiten de zaal om een interessante expositie van het beeldende werk te zien. Zowel een vakkundige jury als het publiek zal de acts en het beeldende werk beoordelen en de prijzen uitdelen!

Ook de organisatie en de presentatie van dit spectaculaire evenement ligt voor een groot deel bij leerlingen van De Nieuwste School.

Afgelast
  • Entree
  • Datum do 26 mrt '20
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.