013 logo
Tilburg by Day
Tilburg by Day
Afgelast

Tilburg by Day

 • Rewind
 • Disco Snolly
 • Terug naar Toen
 • Herrie met Gerrie
 • Deja Vu

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september. Concerten en festivals die in die periode in 013 gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. We vragen jullie om je geduld, we doen ons best om ook voor dit event een nieuwe datum te vinden. 

Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum: je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Wordt het evenement definitief afgelast of ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan kan je een voucher ter waarde van de aankoop, inclusief (service)kosten, aanvragen die later ingewisseld kan worden voor een show in 013. Deze voucher blijft 24 maanden geldig. Je kan ook je ticketgeld doneren aan 013 of restitutie aanvragen. Zodra er meer bekend is over deze show, ontvang je een update van ons per mail.

Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen bij 013 om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van prachtige concerten kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. Zodra we meer informatie hebben over deze show, komen we bij je terug. Tot die tijd: stay safe!

Op dinsdag 5 mei staat er iets moois te gebeuren in Tilburg namelijk het nieuwe indoorfestival ‘Tilburg By Day’! Een overdags indoorfestival waarbij Tilburg in de spotlight komt te staan! Kies je route langs de verschillende area's met ieder zijn eigen muziekstijl en concept. Tilburg by Day geeft ‘daydrinking’ een compleet nieuwe betekenis! 

Rewind
Terugspoelen naar de hits van toen en fast forwarden we naar de hits van nu! Een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyoncé en het hete heden!

Herrie met Gerrie
Waan je in Gerrie's Jungle vol met de mooiste decoratie, acts, danseressen & confetti! Je trommelvliezen worden verwend met een heerlijke mix van techhouse/disco & house classics! 

Terug naar Toen
Vroeger was alle beter! We spoelen terug naar de jaren 90's en 00’s en draaien de lekkerste Top40 hits van toen.

Disco Snolly
Van ABBA naar Donna Summer en Todd Terje naar Giorgio Moroder. Altijd staat één ding voorop: Meezingen!

Silent Disco by Deja Vu
Ondervindt de reïncarnatie van Jason Derulo, Lady Gaga, Taio Cruz en The Opposites! Dit, in combinatie met betoverende disco & house knallers, zorgt elke keer weer voor een MAGISCHE SFEER!

Afgelast
 • Entree
 • Datum di 05 mei '20
 • Zaal Alle Zalen
Tijden
 • Zaal open
 • Aanvang
 • Einde
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.