013 logo
Miss Montreal
Miss Montreal
Afgelast

Miss Montreal

Deze show is afgelast. Bezoekers ontvangen een mail met daarin meer info over de restitutiemogelijkheden rondom de aangekochte tickets.

Bekijk hieronder het statement vanuit Miss Montreal:

Hallo lieve mensen,
We hebben helaas moeten besluiten om de clubtour die gepland stond in oktober en november te moeten cancelen. Door de hele coronaregelgeving is het voor ons niet mogelijk om deze door te laten gaan. Ik wil jullie niet nog langer in de onzekerheid laten zitten, en omdat wij de zekerheid niet hebben dat wij op korte termijn wel weer kunnen spelen voor grote groepen mensen, leek het ons beter om de tour te annuleren.

Het is een zeer lastige beslissing geweest voor ons maar we zien voor nu geen andere oplossing, en hopelijk krijgen we allemaal snel weer meer duidelijkheid en perspectief voor de toekomst. We blijven de komende tijd kijken naar mogelijkheden om wel te kunnen spelen op een manier die wel is toegestaan en verantwoord is, en als die mogelijkheid er is, horen jullie dit van mij. Jullie krijgen via de zalen te horen hoe jullie je geld terug kunnen krijgen voor de kaartjes die jullie hebben gekocht. We vinden het echt jammer maar we hopen op jullie begrip. 

Het zijn gekke tijden, voor ons allemaal. 

Dikke kus Sanne

Afgelast
  • Entree
    • € 27,90
    Incl. servicekosten
  • Datum do 19 nov '20
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.