013 logo
Maxi Jazz
Maxi Jazz
Verplaatst

Maxi Jazz

Het kabinet heeft een aantal maatregelen omtrent het coronavirus verlengd. Eén van deze maatregelen betreft het verplicht blijven zitten en afstand houden tijdens concerten en evenementen. Hierdoor wordt de show van Maxi Jazz verplaatst naar 3 april 2021. Gekochte tickets blijven uiteraard geldig. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Weinig acts brachten zoveel verandering teweeg als Faithless: de Britse electronica groep, met DJ/vocalist Maxi Jazz als frontman, leidde midden jaren 90 een nieuwe ‘dance era’ in en bleef jarenlang bivakkeren aan de absolute top. Het debuutalbum ‘Reverence / Irreverence’ met hits zoals ‘Salva Mea’ en ‘Insomnia’ wordt beschouwd als regelrechte klassieker en ook later werk als ‘God is A DJ’ (afkomstig van het album Sunday 8PM) doet het nog altijd goed op de dansvloer.

In de jaren die volgden waarin Faithless stopte en later toch weer doorging, bleef Maxi Jazz op verschillende fronten actief. Zeker zijn grote liefde, DJ’en, kwam zelden op een laag pitje te staan. Zo wist Maxi Jazz ook solo zalen, clubs en festivals ouderwets stuk te draaien. Op zaterdag 3 april 2021 komt hij eindelijk naar 013 voor een DJ-set vol classics. Maak je klaar voor een diverse set met natuurlijk één of meerdere Faithless-knallers, incl. live vocalen. God is a DJ, let's dance!

Verplaatst
  • Entree
    • € 20,90
    Incl. servicekosten
  • Datum za 17 okt '20
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.