013 logo
Clan Of Xymox
Clan Of Xymox
Verplaatst

Clan Of Xymox

  • The Arch

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus wordt deze show verplaatst naar 30 april 2021 in Little Devil. Gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers ontvangen een mail met daarin meer informatie en de verschillende mogelijkheden.

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Voor deze show is een nieuwe datum gevonden. Door je ticket(s) te bewaren kun je alsnog van het concert genieten én help je 013 financieel door deze onwerkelijke tijd heen. Je ticket(s) blijven automatisch geldig voor de vervangende datum, dus je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.

Ben je verhinderd voor deze nieuwe datum? Dan kun je een voucher ter waarde van de aankoop, inclusief (service)kosten, aanvragen die later ingezet kan worden voor een show in 013. Deze voucher blijft 24 maanden geldig. Heb je het bedrag van je voucher niet volledig besteed en is de termijn van de voucher verstreken? Dan wordt het restbedrag naar je overgemaakt. Dit gaat automatisch en hier hoef je niets voor te doen. Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren. De donatie wordt besteed aan talentontwikkeling en de programmering van aanstormend talent in 013. We zijn ontzettend dankbaar als je hiervoor kiest. Wil je geen gebruik maken van de voucher en geen donatie doen? Dan kun je restitutie aanvragen. 

We proberen bij 013 om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van prachtige concerten kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. Wil je ons helpen overeind te blijven: bewaar dan je ticket of zet deze ticket om in een voucher of donatie. Alvast bedanktVerplaatst
  • Entree
    • € 21,40
    Incl. servicekosten
  • Datum wo 21 okt '20
  • Locatie Hall of Fame
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.