013 logo
Charly Lownoise & Mental Theo Experience
Charly Lownoise & Mental Theo Experience

Charly Lownoise & Mental Theo Experience

Een geweldige avond voor de Charly Lownoise & Mental Theo superfan! De uitverkochte afscheidsconcert ‘Final Show’ van het duo in de Amsterdamse Ziggo Dome op zaterdag 18 april 2020 werd noodgedwongen uitgesteld als gevolg van het coronavirus. Om de fans te bedanken voor hun geduld, willen Theo en Charly de periode tot aan de uitgestelde Ziggo Dome-show onderbreken met een nieuw en bijzonder evenement: ‘Charly Lownoise & Mental Theo Experience’. Het idee is om maximaal 100 bezoekers een persoonlijke en intieme live-ervaring met de twee happy hardcore helden te bieden. Om de 1,5 meter-regel na te leven zitten de bezoekers tijdens het evenement. Na afloop krijgt iedereen een goodiebag mee.

Naar verwachting zal de ‘Charly Lownoise & Mental Theo Experience’ in no-time uitverkopen. Om alle fans tóch de mogelijkheid te bieden dit unieke evenement bij te wonen, wordt het volledig live gestreamd in HQ audio en video. Voor de live-stream zijn tickets te koop via deze link.  

LET OP: in verband met de geringe capaciteit als gevolg van de coronamaatregelen, verkopen we geen individuele tickets. Het is enkel mogelijk om twee tickets per order te bestellen. 

Bij aankomst bij 013 zal er een controlegesprek plaatsvinden om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn ('triage'). Als dit het geval is zijn wij genoodzaakt de toegang te weigeren. Ticketkopers ontvangen voor aanvang van het evenement per mail meer info over de coronarichtlijnen.

  • Entree
  • Datum vr 10 jul '20
  • Zaal Next
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
  • Einde
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.