013 logo
Martijn Koning - Koning van de Toekomst
Martijn Koning - Koning van de Toekomst
Afgelast

Martijn Koning - Koning van de Toekomst

Het kabinet heeft op dinsdag 3 november de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan aangescherpt en verlengd tot en met 15 december 2020. Dat betekent dat deze show niet door zal gaan. Voor deze show zijn we druk opzoek naar een nieuwe datum. 

Ticketkopers ontvangen zo spoedig mogelijk een mail met daarin meer informatie over het verplaatsen, dan wel annuleren van de shows. Houd www.013.nl in de gaten voor de laatste updates. Tot die tijd: stay safe en hopelijk tot snel

Martijn Koning heeft zichzelf een pauze cadeau gedaan. Voor deze stuiterbal iets totaal tegennatuurlijks. Waar anderen even uitpuffen, stroopte hij zijn mouwen alweer op: op naar het volgende avontuur. Dus wat gaat die pauze met hem doen? Hij probeerde het heus: stil staan, stil zitten, mond even dicht. Maar mèèèèènnnn, wat is dat moeilijk. Met een hoofd dat nooit stilstaat, is Martijn blij dat ‘ie weer op tour mag! Als een pinball machine vuurt deze “dolgedraaide doventolk”, aldus de Volkskrant, zijn grappen en komische observaties op je af. Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit!

Deze voorstelling wordt gepresenteerd in samenwerking met Theaters Tilburg. Uiteraard volgen we bij deze voorsteling alle maatregelen vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend en zal, indien dat nodig is, het beleid aangepast worden aan de nieuwe maatregelen. Door de versoepeling, die vanaf 1 juli geldt, mogen wij gelukkig meer dan 100 personen ontvangen, maar de setting zal, mede door het beperkte aantal gasten, intiemer zijn dan ooit. De zaal, ingedeeld in setjes van 2 stoelen met een tafeltje, vormt een uniek decor.

Afgelast
  • Entree
    • € 22,50
    Incl. servicekosten
  • Datum do 19 nov '20
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.