013 logo
Madrugada
Madrugada

Madrugada

  • Darling West

Het kabinet heeft op dinsdag 15 maart aangekondigd dat vrijwel alle coronamaatregelen komen te vervallen, maar dat de 1G maatregel zal gelden t/m 23 maart.

Vanwege het aantal bezoekers geldt voor de show van Madrugada de 1G toegangsmaatregel. Het is verplicht om - naast je toegangsticket - bij binnenkomst een negatief testresultaat te overleggen uit de CoronaCheck-app. Je kunt jezelf binnen 24 uur voor aanvang gratis laten testen bij een locatie naar keuze via ‘testen voor toegang’. Deze afspraak maak je op jouw uitslag bekend is, zet je deze in de CoronaCheck-app. Voor toegang overleg je jouw ticket én een negatief testbewijs. Verder vragen we bezoekers met klem om thuis te blijven bij klachten.

Goed nieuws: de fijnbesnaarde Noorse rockband Madrugada keert terug in 013! In 2019 stonden ze ook al voor een ramvolle Main en daar lieten de heren horen en zien dat hun prachtige, melancholieke muziek nog niet aan kracht heeft ingeboet. En niet alleen 013 stond vol: het was de grootste en meest succesvolle tour die de band ooit gedaan heeft, overigens tot verbazing van Sivert Høyem, Frode Jacobsen en Jon Lauvland Pettersen zelf. Het inspireerde de band om weer de studio in te duiken en dat zal resulteren in het eerste nieuwe materiaal in bijna 20 (!) jaar. En om dat te vieren zal de band ook vanavond weer 013 aan doen. Laat je meevoeren door de prachtige klanken van Madrugada.

Support Darling West brengt een Scandinavische twist op Amerikaanse folkmuziek. Denk fijne, twangy gitaar- en banjolijnen en mooie zangmelodieën maar dan wel geschreven met het warme open-haard-gevoel zoals ze dat in Scandinavië zo goed kunnen.  

  • Entree
    • € 29,40
    Incl. servicekosten
  • Datum zo 20 mrt '22
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.