013 logo
Pax the Humanoid
Pax the Humanoid

Pax the Humanoid

We hebben goed nieuws: De show van Pax the Humanoid op woensdag 24 november gaat door! Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zal de show plaatsvinden in een seated setting in Paradox. 

Het is verplicht om - naast je toegangsticket - bij binnenkomst een vaccinatiebewijs OF een negatief testresultaat of herstelbewijs te overleggen. Om jouw bezoek zo aangenaam én veilig mogelijk te maken, lees je 
hier de belangrijkste informatie met betrekking tot COVID-19.

Voorafgaand aan de show kun je voor jou en je gezelschap dranken en consumpties halen bij onze bar. De bar zal om 20:00 gesloten worden.

PAX maakt al jaren deel uit van de Nederlandse hiphop cultuur, zowel op als achter het podium, maar nu is PAX the humanoid klaar voor zijn solo debuut. De voormalige frontman van The Kyteman Orchestra verkent met zijn solo project PAX the humanoid de wijze waarop de tegenslagen in het leven een man kunnen maken. Je zult zijn onmiskenbare drive opmerken als zijn experimentele hiphop het podium overneemt, wanneer hij zingt over gepest worden, leren omgaan met epileptische aanvallen, angsten en meer. Met volledige band en Niels Broos (Kyteman Orchestra, Jameszoo, Binkbeats) achter de toetsen komt PAX zich vanavond presenteren in Paradox.

  • Entree
    • € 11,-
    Incl. servicekosten
  • Datum wo 24 nov '21
  • Locatie Paradox
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.