013 logo
Duncan Laurence
Duncan Laurence

Duncan Laurence

  • Dion Cooper

We hebben goed nieuws: De show van Duncan Laurence op zondag 14 november gaat door! Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zal de show plaatsvinden in een seated setting in onze Main. De tijden blijven hetzelfde.

Het is verplicht om - naast je toegangsticket - bij binnenkomst een vaccinatiebewijs OF een negatief testresultaat of herstelbewijs te overleggen. Om jouw bezoek zo aangenaam én veilig mogelijk te maken, lees je hier de belangrijkste informatie met betrekking tot COVID-19.

Voorafgaand aan de show kun je voor jou en je gezelschap dranken en consumpties halen bij onze bar. De bar zal om 20:00 gesloten worden.

Na het winnen van het Eurovisie Songfestival in 2019 wist Duncan Laurence in één klap heel Europa te veroveren. In no time was zijn Nederlandse tour uitverkocht, heeft hij al meer dan 50 miljoen streams bereikt op Spotify en stond hij als headliner op verschillende festivals. De songfestivalwinnaar is momenteel aan het doorbreken in Amerika en was al te gast bij de ‘Today Show’ en Ellen DeGeneres. Zijn hit 'Arcade' heeft inmiddels goud bereikt en staat in de Billboard Top 100. Ondanks het succes van 'Arcade' blijft hij niet stilzitten en teased ons met een nieuw album dat binnenkort uitkomt. Zijn muzikale roots liggen aan de Rockacademie in Tilburg en daarmee komt de singer-songwriter terug naar de plek waar het allemaal begon. Vanavond brengt hij zijn nieuwste nummers naar 013 en wij kunnen niet wachten!

De support komt van Dion Cooper. Met zijn uiterst karaktervolle stemgeluid weet hij oprechte emoties te verpakken in dik geproduceerde popsongs. Hij is tevens de eerste artiest die getekend is in het fonds van Duncan Laurence bij Sony Music Publishing en er wordt op dit moment hard gewerkt aan zijn debuutalbum. Houd hem in de gaten, want 2022 moet hét jaar van Dion Cooper worden.

Dit is de verplaatste show van donderdag 4 november

  • Entree
    • € 22,90
    Incl. servicekosten
  • Datum zo 14 nov '21
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.