013 logo
The Beach Boys
The Beach Boys

The Beach Boys

Sixty Years of the Sounds of Summer

I'm pickin' up good vibrations! The Beach Boys brengen hun 'Sixty Years of the Sounds of Summer' tour naar 013. De legendarische band, die symbool staat voor de Californische levensstijl en een Amerikaans symbool is geworden voor fans over de hele wereld, heeft een carrière van meer dan een halve eeuw achter de rug. Desondanks staat de groep nog steeds aan de top van iconische bands in Amerika's muziekgeschiedenis. Met meer dan vijf decennia van toeren onder hun riem, hebben The Beach Boys meer concerten gegeven dan elke andere grote rockband in de geschiedenis! We kijken er nu al naar uit om hun surfrockhits als 'Good Vibrations', 'Surfin' U.S.A.' en 'God Only Knows' live te horen van de maestro's zelf.

De bezetting van The Beach Boys bestaat uit 'founding member’ Mike Love, die samen met Bruce Johnston, Scott Totten, Brian Eichenberger, Christian Love, Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher en Randy Leago de erfenis van de iconische band voortzetten.

Als kers op de taart zal niemand minder dan Hollywood acteur John Stamos tijdens deze show achter het drumstel zal zitten! De acteur, bekend van Full House en ER, werkt al meer dan 30 jaar samen met band en zal ons op deze avond voorzien van heerlijke zomerse ritmes. 

  • Entree
    • € 60,40
    Incl. servicekosten
  • Datum zo 26 jun '22
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.