013 logo
Cat's Cult
Cat's Cult

Cat's Cult

Wasted Youth Club + Bad Penny

013 x The Cat's Back presenteren Cat's Cult! Elke maand organiseren we een live punk/garage avond met opkomende Nederlandse bands. Deze shows vinden plaats in The Cat's Back en de toegang is.. gratis! Geniet van meest gruizige herrie in hartje Tilburg.

Wasted Youth Club is een vierkoppige Arnhemse Garageband. Geïnspireerd door bands als Fidlar, Together Pangea, Ty Segall en Bass Drum of Death maken ze muziek die klinkt zoals je dronken vette hap smaakt: vies lekker. Leuk feitje, de band heeft hun laatste EP ‘WYC’ op cassette uitgebracht via het Tilburgse cassette-only label Schmetterling Records! De cassette nemen ze ook mee op deze avond, dus scoor hem voordat hij weg is. Wasted Youth Club is er namelijk voor iedereen met een hartslag die wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur. De rest is ook welkom.

Bad Penny is een jonge Amsterdamse glitterpunk band die wordt voorgezeten door Sofie Ooteman. Ze brachten in 2018 de splitsingle 'Gray T-Shirt / Bleeding Surfer' in eigen beheer uit en na in NL & de UK gespeeld te hebben, werken ze momenteel aan hun debuut EP.

De ruimte bij The Cat's Back is beperkt dus kom op tijd! VOL = VOL!

  • Entree
  • Datum wo 07 dec '22
  • Locatie The Cat's Back
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.