013 logo
Dreamcatcher
Dreamcatcher

Dreamcatcher

[Apocalypse : Follow us] world tour

Van sterke dynamische songs met krachtige zang tot prachtige zachte ballads, Dreamcatcher heeft de harten van muziekfans in binnen- en buitenland veroverd. We zijn dan ook trots dat de K-pop groep een stop zal maken in 013 tijdens hun [Apocalypse : Follow us] wereldtournee! Opgericht in 2014 onder de naam Minx, neigden eerdere nummers naar heldere en sprankelende k-pop met een upbeat esthetiek. Na matig succes en de komst van twee nieuwe bandleden verscheen Minx al snel in een meer donkere en volwassen versie: Dreamcatcher. De zeven leden namen afstand van het zoete imago van hun begindagen en versmolten hun dansbare beats met rock- en metalelementen. Hits als 'BOCA', 'MAISON' en 'Scream', songs versterkt met horror en fantasie thema's, vonden al snel een publiek in hun thuisland Zuid-Korea, Japan en Amerika. Deze avond vieren we met Dreamcatcher hun meest recente album 'Apocalypse: Save Us' met een uitbundige show in onze Main!

Voor deze show zijn er tickets in drie rangen beschikbaar:
Tier 1 - Standing floor: staanplaatsen op de vlakke vloer
Tier 2 - Standing stairs: staanplaatsen op de trappen achterin de zaal
Tier 3 - Standing Balcony: staanplaatsen op het balkon 

Kijk voor een blik in de Main Stage van 013 op Google Maps

Verrijk je Dreamcatcher concert ervaring met een speciaal persoonlijk moment tijdens de meet & greet. Ticket zijn verkrijgbaar via deze link. De Hi-Wave zal plaatsvinden ná de show. 

We begrijpen dat jullie niet kunnen wachten om jullie idolen te zien, maar we raden je aan om niet onnodig vroeg naar de ingang te komen. Momenteel ligt de straat voor 013 open ivm wegwerkzaamheden Hierdoor is er een verminderde bereikbaarheid en is onze wachtrij ervaring minder comfortabel dan je van ons gewend bent.

  • Entree
  • Datum do 17 nov '22
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.