Shaking Godspeed + Black Bottle Riot + Texas Radio
Toon menu
vr 6 jun '14

At The Juke Joint:

Shaking Godspeed + Black Bottle Riot + Texas Radio

Jack Daniels deelt uit. De eerste 100 bezoekers ontvangen een gratis Jack and coke . Cheers!

Een juke joint was een plek waar Amerikanen elkaar konden ontmoeten na een harde dag werken. Daar waar de drank rechtstreeks uit de barrels vloeide, geld bij het gokken over de tafel vloog en de bluespianisten zorgde voor de juiste stemming. Vanavond slaan Shaking Godspeed, Black Bottle Riot en Texas Radio de handen ineen om de Kleine Zaal tijdelijk om te toveren tot een rock ‘n’ roll juke joint!

Het trio Shaking Godspeed zit niet graag stil. Sinds de band in 2009 werd opgericht brachten ze twee albums uit (en een derde is alweer op komst) en stonden in voorprogramma’s van onder meer Wolfmother en Deep Purple. Dit is vuige, ongepolijste maar bovenal aanstekelijke bluesrock van de bovenste plank!

Voor de opnames van hun nieuwe album ‘Soul in Exile’ hadden de heren van Black Bottle Riot zich tijdelijk opgesloten in een boerderij in Normandië met niets anders dan hun instrumenten en drank. Het resultaat is niets minder dan rauwe, dynamische bluesy hardrock voor fans van Lynyrd Skynyrd en Thin Lizzy.

Voor Texas Radio neemt men een snufje Tom Waits, een beetje Allman Brothers en een lepeltje The Doors. Met deze ingrediënten kan het bijna niet mis gaan en dat wisten ze de afgelopen tijd wel te bewijzen op Zwarte Cross, Oerol en twee maal als na-programma van Bob Dylan in de HMH. De aangewezen avond om je spijkerjas weer uit de kast te halen. Wij zorgen dat het bier koud staat en slaan alvast extra flessen whisky in!

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en