013 logo
Turfy Gang
Turfy Gang

Turfy Gang

presenteert: Turfy Gang World Tour
 • Yung Volwassen

Na de show van Turfy Gang verzorgd Expand Rotterdam de afterparty!

Wil je erbij zijn? Dat kan op twee manieren:

 1. Heb je al een kaartje voor Don Toliver of Turfy Gang? Dan gaan de deuren om 22:15 open en heb je GRATIS toegang tot deze afterparty. Vol=vol
 2. Heb je nog geen ticket voor Don Toliver of Turfy Gang? Geen probleem! We hebben een beperkt aantal tickets beschikbaar voor deze afterparty. Op = op, dus zorg dat je er snel bij bent. De zaal zal voor tickethouders toegankelijk zijn vanaf 23:00 uur.

--

Vorig jaar gingen de boys van Turfy Gang al gek in onze Next, dit jaar wordt het gestoord! Al vanaf 2021 veroveren de 7 studenten uit Maarssen de hitlijsten. De muzikale carrière van Turfy Gang begon met een uit de hand gelopen grap. De jongens maakten zelf muziek, voor tijdens het chillen. Ze beschikten over een Sonos device om hun muziek op af te spelen, maar Sonos kan geen verbinding maken met Soundcloud. Ze moesten hun zelfgemaakte platen dus wel uploaden op Spotify. Daar bleek hun muziek geheel toevallig ontzettend aan te slaan. Met hun positieve energie en vooral ook voor menig student herkenbare teksten, zorgen ze inmiddels voor de ene hit na de andere. Denk hierbij aan de tracks: ‘Vakantie’, ‘Mooi Van Ver’ en hun nieuwste hit ‘Padellen’. Daarmee werkte ze samen met o.a. Fokke Simons, The Partysquad en LA$$A. Nu vraag je natuurlijk af que pasa met die boys? Nou, de heren gaan een ‘World Tour’ doen en landen met het feel good vliegtuig in 013 op zaterdag 21 oktober.

Yung Volwassen
is een energieke hiphop/pop act met onontkoombaar aanstekelijk enthousiasme en dansbare vibes. De twee vrienden zijn twintigers en nog lang niet klaar om het échte volwassen leven in te duiken. Met onderwerpen als skeer zijn of seks met je ex, beschreef 3voor12 hun muziek als ‘teksten met kenmerkende humor waarin iedereen zich kan herkennen’.

 • Entree
  • € 18,50
  Incl. servicekosten
 • Datum za 21 okt '23
 • Zaal Next
Tijden
 • Zaal open
 • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.