013 logo
Don Toliver
Don Toliver

Don Toliver

The Love Sick Tour
 • Tisakorean

Na de show van Don Toliver verzorgd Expand Rotterdam de afterparty!

Wil je erbij zijn? Dat kan op twee manieren:

 1. Heb je al een kaartje voor Don Toliver? Dan gaan de deuren om 22:15 open en heb je GRATIS toegang tot deze afterparty. Vol=vol
 2. Heb je geen ticket voor Don Toliver? Geen probleem! We hebben een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de afterparty. Op = op, dus zorg dat je er snel bij bent. De zaal zal voor tickethouders toegankelijk zijn vanaf 23:00 uur.


Don Toliver, afkomstig uit Houston, Texas werd bekend door zijn unieke mix van rap, R&B en melodieuze zang. Met zijn eerste single ‘No Idea’ scoorde hij meteen een viral hit met miljoenen stream over verschillende platforms. Het duurde niet lang totdat deze track de aandacht greep van Travis Scott en al snel werd kwam daar het nummer ‘Can’t Say’ op Astroworld uit, gevolgd met een singing op het Cactus Jack Records label. In 2019 kwam debuutmixtape ‘Donny Womack’, en in 2020 was daar eindelijk het studioalbum ‘Heaven or Hell’. Het album dat bomvol melodieuze hooks, catchy beats en introspectieve teksten zit en waarop de mega hit - die thuishoort in elke warm-up hype dj set - ‘Afterparty’ te horen is. Dit is overigens niet de enige hit uit Don’s repertoire want ook ‘Lemonade’, onder de vlag van Internet Money, tikt de miljard streams aan op Spotify. Dat het na dit succes nog lang niet klaar is met Don Toliver bevestigt hij met het album ‘Love Sick’ waar naast solo tracks ook verassende features te horen zijn van James Blake, Future, Justin Bieber, Kali Uchis, Lil Durk, Brent Faiyaz en Toro Y Moi. De laatste keer dat we hem in Nederland mochten ontvangen was alweer in 2022 op WOO HAH! x Rolling Loud. Dus er rest ons nog maar een ding te zeggen: pull up, want Don Toliver hopped out in Tilburg op zaterdag 21 oktober!

De rapper uit Houston, TisaKorean, zal de show openen met zijn kenmerkende stijl vol blikkerige geluiden en humor. Misschien ken je hem van zijn hit 'Dip' in 2018, zijn samenwerking met Chance The Rapper op het nummer 'GRoCERIES' of 'Go Down' op het laatste album van Don Toliver. 

Om je avond extra bijzonder te maken, stelt Don Toliver een speciale VIP-upgrade beschikbaar. Let op, dit is een upgrade op een ticket en dus geen geldig toegangsbewijs op zich, je hebt een geldig ticket nodig voor de show om in aanmerking te komen.

Wat je kunt verwachten met het VIP-pakket:

 • Mogelijk fotomoment met Don Toliver
 • Vroege toegang tot de locatie
 • Exclusieve, gesigneerde Don Toliver poster
 • On-site event personeel & merchandise ophaalpunt
 • Entree
  • € 41,80
  Incl. servicekosten
 • Datum za 21 okt '23
 • Zaal Main
Tijden
 • Zaal open
 • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.