013 logo
Stagedive in 013
Stagedive in 013

Stagedive in 013

Normaal mag het niet, maar op woensdag 23 augustus is het voor één keer toegestaan om te stagediven in 013! Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar ,want met behulp van twee ziplines kun je spectaculair ‘stagediven'.

Van balkon naar het hoofd podium

De Main van 013 Poppodium in Tilburg, is normaal een zaal waar 3.000 bezoekers - van vloer tot balkon - luidkeels teksten van hun favoriete artiest staan mee te zingen. Maar tijdens de introductie week voor het nieuwe studenten pakt het grootste poppodium van Nederland het anders aan! Voor deze once in a lifetime stunt kunnen waaghalzen zich melden om vanaf het balkon, door middel van twee ziplines, razendsnel af te dalen naar het podium waar de grootste artiesten vanuit de hele wereld hun performance hebben gedaan. Dit alles gebeurt onder begeleiding van een DJ en een spectaculaire lichtshow!

Gratis en voor (bijna) iedereen

Deze exclusieve ervaring is helemaal gratis en iedereen is welkom! Let op, deelnemers moeten wel minimaal 1.40m zijn. Speciaal uitgenodigd zijn de kersverse studenten die tijdens de hun introductie week de stad leren kennen. En bij het ontdekken van Tilburg hoort natuurlijk ook aan bezoek aan 013.

Geen waaghals?

Niet iedereen is een Tom Cruise, dus krijg jij het bij de gedachte het al Spaans benauwd of knikkende knietjes? Dan is de zaal gewoon toegankelijk om gezellig een kijkje te nemen, een drankje te doen aan de bar, een dansje op de muziek of natuurlijk om je stuntvrienden vast te leggen

Let op! Er kunnen maar een beperkt aantal mensen afdalen per uur, het kan dus zijn dat de wachtrij eerder gesloten wordt. 

  • Entree
  • Datum wo 23 aug '23
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
  • Einde
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.