013 logo
Blackberry Smoke
Blackberry Smoke

Blackberry Smoke

Be Right Here Tour
 • Bones Owens

Het Amerikaanse Blackberry Smoke brengt in september een flinke portie Southern rock naar onze Main! De band heeft in in de afgelopen twintig jaar meerdere succesvolle studioalbums uitgebracht en was de eerste onafhankelijke artiest die plaats 1 behaalde op de Billboard Country Album charts. Ook bereikte de band met hun albums 'Holding All the Roses' en 'Like an Arrow' tweemaal op rij plaats 1 van de Amerikaanse Country-lijst. Hun muziek is een eerbetoon aan de rijke muzikale tradities van het zuiden van de Verenigde Staten en blijft nieuwe generaties muziekliefhebbers aantrekken die op zoek zijn naar authentieke, rootsy rockmuziek met een modern randje. Zorg dat je er ook bij bent voor een onvergetelijke country-rockavond!

Opgegroeid in landelijk Missouri, omarmde supportact Bones Owens op zijn tiende de gitaar en begon binnen drie jaar zijn eigen nummers te schrijven. Toen hij 21 was, tekende hij een publicatiedeal en verhuisde naar Nashville, waar hij al snel een gewilde sessie- en tourgitarist werd voor diverse artiesten, waaronder Carrie Underwood en Bon Jovi. Op zijn tweede album, "Love Out of Lemons", zet de gevierde troubadour uit Nashville zijn verfijnde rock-songwriting voort, waarbij hij de dynamiek van zijn legendarische live-optredens vastlegt.

Blackberry Smoke VIP Photo Op Package includes:
- Great Ticket (or GA where applicable)
- Photo Op with Blackberry Smoke
- Exclusive Poster Autographed by Blackberry Smoke
- Blackberry Smoke Tote
- Blackberry Smoke Bandana
- Blackberry Smoke Patch
- Commemorative Laminate and Lanyard
- Onsite VIP Host
*Proceeds from this VIP Package benefit the Lana Turner Foundation for Children’s Cancer Research
 

Merchandise items will be collected at the venue during the photo op. VIP instructions for the Preshow Photo Op will be emailed approximately 48 hours prior to the event. Please note: the photo op takes place during the opening act. You may miss some or all of the opening act. If you do not receive this email 48 hours prior or have a question related to your VIP package, please email [email protected].

 • Entree
  • € 39,80
   Regular
  • € 220,-
   Blackberry Smoke VIP Photo Op Package
  Incl. servicekosten
 • Datum di 17 sep '24
 • Zaal Main
Tijden
 • Zaal open
 • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.