013 logo
Cat's Cult
Cat's Cult

Cat's Cult

Outahead + Anklebiters

Sinds 2022 presenteren 013 x The Cat’s Back; Cat’s Cult! Elke eerste woensdag van de maand organiseren we een punk/garage avond met opkomende Nederlandse bands. Deze shows vinden plaats in de kleine Tilburgse bar The Cat's Back en de toegang is gratis! In het verleden stonden hier Marathon, Bad Penny, The Covids, Smudged, Andy & The Antichrist en meer. Wees er op tijd bij, want uit ervaring weten we ondertussen: vol = vol!

Outahead zijn Nijmeegse snotneuzen met volwassen muziek, die op het opkomende debuut EP over de donkere kanten van het volwassen worden brullen. Dat doen ze terwijl ze op het podium als kinderen rond stuiteren en het publiek vol energie pompt. Verwacht een energieke live-act, waarin gitaren laag hangen en nog lager gestemd zijn, twee gitaristen die om de beurt de rol van frontman op zich nemen, een bassist die ertussenin stuitert en de drummer die door het breken van zijn stokken klaagt over de splinters in zijn benen.

ANKLEBITERS is een vijfkoppige alternatieve punkband uit Ede die zich met een overdonderende liveshow en openhartige songteksten in je vastbijt! Gevoed door dynamisch post-punk geweld en aanstekelijke pop-punk melodieën zet de band een diverse sound neer die fans van Sum 41, John Coffey en Frank Carter & The Rattlesnakes zeker niet willen missen.

  • Entree
  • Datum wo 03 jan '24
  • Locatie The Cat's Back
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
  • Einde
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.