013 logo
KM
KM
Verplaatst

KM

Op verzoek van het management gaat deze show verplaatst worden naar een nog nader te bepalen datum. Alle tickethouders hebben hierover een mail ontvangen, blijf op de hoogte via 013.nl/km

Kaene Marica, beter bekend als KM, is een rapper uit Den Haag die bekendheid heeft verworven als een kwart van de rapformatie SFB. Het viertal uit Den Haag brak vrijwel direct door met het nummer 'Flexen' en hun eerste album 'Reset the Levels'. Daarna volgden vele grote successen, van het behalen van een gouden status voor het album '77 nachten' tot een platina status voor het album 'Reset the Levels III'. Ze behaalden hun eerste nummer 1-hit met het nummer 'Culo', een samenwerking met Frenna en Bizzey.

KM heeft inmiddels met succes zijn solocarrière gelanceerd met meerdere hits en samenwerkingen met bekende Nederlandse artiesten, zoals Jonna Fraser, Chivv en Frenna. In 2019 had KM ook een paar samenwerkingen met internationale artiesten, zoals Kater Karma (Suriname) met de track 'Wagwan' en Rich Kalash (Curaçao) met de track 'Babylon'. KM staat bekend om zijn unieke stijl en zijn vermogen om emoties en ervaringen om te zetten in pakkende en meeslepende tracks.

Met zijn energieke live-optredens en een trouwe, maar groeiende fanbase van meer dan 700.000 maandelijkse Spotify-luisteraars, is KM een van de meest veelbelovende namen in de Nederlandse rapscene. Hij heeft zich bewezen als een creatieve en veelzijdige artiest die voortdurend werkt aan het verbeteren van zijn vaardigheden en het uitbreiden van zijn invloed in de muziekindustrie.

Verplaatst
  • Entree
    • € 22,30
    Incl. servicekosten
  • Datum za 18 mei '24
  • Zaal Next
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
  • Einde
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.