013 logo
Rock in 013: Three Days Grace, Frank Turner en Shinedown

Binnenkort geniet je in 013 o.a. van Three Days Grace, Frank Turner en Shinedown. 


Three Days Grace - donderdag 11 oktober

De Canadese hardrockformatie Three Days Grace is al meer dan 20 jaar een grote naam binnen de rockwereld. Hun grote doorbraak kwam in 2003 met het nummer ‘I Hate Everything About You’. Afgelopen maart kwam alweer het zesde studioalbum ‘Outsider’ uit dat wederom volstaat met stevig gitaarwerk. Het is het tweede album met Matt Walst, die sinds 2013 de vocalen voor zijn rekening neemt. Samen met de Bad Wolves wordt dit een avond flink beuken geblazen!


Frank Turner & The Sleeping Souls - zaterdag 20 oktober 


De Britse folkpunker Frank Turner heeft een muzikale transformatie achter de rug: begonnen als zanger van de hardcore punkband Million Dead, maakte hij in 2006 een draai van 180 graden en ging hij verder als akoestische troubadour.  De zanger is razend populair en heeft met tien opeenvolgende performances op het Reading Festival zelfs een uniek record in handen, maar vanavond is hij gewoon te bewonderen op onze Main Stage!


Shinedown - maandag 12 november


Shinedown komt naar 013! Alhoewel de hardrockband uit Jacksonville, Florida nooit grote hits heeft gehad in Nederland, verkochten ze wereldwijd meer dan 10 miljoen albums. In mei van dit jaar werd alweer het 6de studioalbum ‘Attention Attention’ uitgebracht. het album klinkt precies zoals je Shinedown graag hoort; Brullende gitaren en rauwe vocalen. Hell yeah! Vanavond gaan ze je weer ouderwets omver blazen met hun Sound of Madness. Benieuwd naar alle shows in 013? Bekijk dan ons volledige programma
.