013 logo
Welkom, jij superheld!

Er zijn een paar links voor onze superhelden die jij moet kennen. Je vindt ze hier op een rijtje. Log-ins voor Poolmanager en de Heldensite krijg je van je leidinggevende. 

Poolmanager
We gebruiken Poolmanager om in te roosteren. Je kan hier je beschikbaarheid opgeven, je ziet hier je ingeplande rooster, je werktijden en met wie je werkt.

Heldensite
Eén van de grootste voordelen van werken bij 013 is dat je gratis naar (bijna) alle shows kan! Omdat er een max op zit, moet je je wel van tevoren even inschrijven. Main Stage shows hebben vaak een capaciteit van 50, Jupiler Stage van 15 en shows op locatie van 5. Hier zijn uitzonderingen op. Bovendien kan je op de heldensite zien wanneer er lijsten vervallen zijn. Als de lijsten vervallen zijn, kun je ook je vrijwilligerskaarten gebruiken en dus je beste vriend(in) of familielid meenemen. 

013 Facebookgroep
Een afgesloten Facebook-groep waar jij of iemand anders informele berichten kan plaatsen. Bovendien wordt hier ook vaak nieuws in gedeeld. Zo zie je hier als eerste welke shows er op die dag aangekondigd worden. Klik even op 'lid worden' en wacht tot één van de groepsbeheerders of de vrijwilligerscoördinator je aanvraag goedgekeurd wordt.

013 Wiki
Under construction!